Επίσημος προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής του θερινού σχολείου είναι Δρ. Greg Anderson Κοσμήτορας του Ινστιτούτου JIBC από το Vancouver του Καναδά. Το θέμα της κεντρικής ομιλίας του η οποία θα είναι ανοικτή στο ευρύ κοινό είναι:

«Neural basis of movement education in children»

Ο Dr. Greg Anderson (ΒΡΕ, MPE, PhD) συνεργάζεται με το Ινστιτούτο JIBC (Justice Institute of British Columbia’s) στο Vancouver του Καναδά στο οποίο διατελεί Κοσμήτορας του Τμήματος Εφαρμοσμένης Έρευνας & Μεταπτυχιακών Σπουδών έχοντας την εποπτεία και την διαχείριση του Κέντρου Εφαρμοσμένης Έρευνας, του Κέντρου Διδασκαλίας, Μάθησης και Καινοτομίας, και του Κέντρου Μεταπτυχιακών Σπουδών και Ακαδημαϊκού Σχεδιασμού.

Έχει συνεργαστεί με το Πανεπιστημίου Fraser Valley όπου έχει διατελέσει Πρόεδρος του Τμήματος Κινησιολογίας και Εκπαίδευσης, Διευθυντής του Mission Campus , Πρόεδρος του Συμβουλίου Υπουργών Παιδείας και μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου Διοικητών. Ο Δρ. Greg Anderson έχει ένα ευρύ και ποικίλο ερευνητικό έργο και διαθέτει τεράστια εμπειρία στο σχεδιασμό προγραμμάτων σπουδών, στη διαχείριση έργου και στη πανεπιστημιακή διακυβέρνησης και έχει υπάρξει προσκεκλημένος ομιλητής σε συνέδρια και σχετικές διοργανώσεις σε περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Έχει βραβευτεί με το βραβείο της  “UFV για Outstanding Initiatives Award” και με το βραβείο της “UFV Teaching Excellence Award”.

Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον κεντρικό ομιλητή του θερινού σχολείου:

Επιλέξτε εδώ ή επιλέξτε εδώ